Commercieel vastgoed

Wij zijn actief in commercieel vastgoed,  dat is waar wij goed in zijn en waar wij veel waarde kunnen toevoegen. Wij weten aan welke knoppen we moeten draaien om het vastgoed beter te laten presteren. Zowel voor de eigenaar als de gebruikers. Wij vormen de centrale spil en sturen vanuit een duidelijke visie de verschillende disciplines aan. Hierin vinden wij de optimale balans tussen alle aspecten als financiën, techniek, duurzaamheid, identiteit, flexibiliteit, toekomstwaarde, investeringswaarde, prestatie, gebruikswaarde, uitstraling en efficiency.

Kantoren

Met onze bedrijfskundige achtergrond kennen wij de wensen van kantoororganisaties. Daarmee stemmen wij het vastgoed maximaal af op kansrijke gebruikers én creëren wij voor kantoororganisaties de beste huisvestingsoplossingen. Als één van de weinigen zijn wij in staat om het gehele speelveld te overzien en de beste match tussen vraag een aanbod te realiseren. Wij hebben veel kennis van de kantorenmarkt en de spelers en beschikken over een bewezen track-record van succesvolle (her)ontwikkeling, revitalisatie en verhuur van kantoren en het huisvesten van kantoororganisaties.

Retail

Het succes van retailvastgoed is afhankelijk van veel factoren en wij weten deze factoren succesvol te combineren. Wij kennen veel retailers en hun wensen voor hun winkels en wij hebben een duidelijke visie op de eisen die de consument stelt aan aanbod, beleving en comfort. Daarmee creëren wij succesvolle winkels en winkelcentra  of optimaliseren bestaande winkelgebieden. Wij kennen de winkelmarkt en de spelers goed en beschikken over een bewezen track-record van succesvolle (her)ontwikkeling, revitalisatie en verhuur van retail.