Focus op COMMERCIEEL VASTGOED

Wij kiezen ervoor uitsluitend actief te zijn in commercieel vastgoed. Dat is waar wij goed in zijn en waar wij veel waarde kunnen toevoegen. Wij weten aan welke knoppen we moeten draaien om het vastgoed beter te laten presteren. Zowel voor de eigenaar als de gebruikers. Wij vormen de centrale spil en sturen vanuit een duidelijke visie de verschillende disciplines aan. Hierin vinden wij de optimale balans tussen alle aspecten als financiën, techniek, duurzaamheid, identiteit, flexibiliteit, toekomstwaarde, investeringswaarde, prestatie, gebruikswaarde, uitstraling en efficiency.

Kantoren

Met onze bedrijfskundige achtergrond hebben wij veel kennis van de wensen van kantoororganisaties. Daarmee zijn wij in staat het vastgoed maximaal af te stemmen op kansrijke gebruikers én voor kantoororganisaties de beste huisvestingsoplossingen te creëren. Als één van de weinigen zijn wij in staat om het gehele speelveld te overzien en de beste match tussen vraag een aanbod te realiseren. Wij hebben veel kennis van de kantorenmarkt en de spelers en beschikken over een bewezen track-record van succesvolle (her)ontwikkeling, revitalisatie en verhuur van kantoren en het huisvesten van kantoororganisaties.

Retail

Het succes van retailvastgoed is afhankelijk van veel factoren en wij weten deze factoren succesvol te combineren. Wij kennen veel retailers en hun wensen voor hun winkels en wij hebben een duidelijke visie op de eisen die de consument stelt aan aanbod, beleving en comfort. Daarmee creëren wij succesvolle winkels en winkelcentra  of optimaliseren bestaande winkelgebieden.Wij hebben veel kennis van de winkelmarkt en de spelers en beschikken over een bewezen track-record van succesvolle (her)ontwikkeling, revitalisatie en verhuur van retail.

Logistiek en bedrijfsgebouwen

Geografische ligging, bereikbaarheid en werkgelegenheid zijn uitgangspunten voor de vestiging van logistieke en distributie-centra. Ook al lijken de gebouwen eenvoudig, wij kennen de (veelal internationale) gebruikers met hun specifieke wensen t.a.v. hoogte, indeling, laad- en losmogelijkheden en inrichting.