Bodegraven

Thermostaete

In opdracht van Synvest Real Estate Fund heeft Richard een strategie ontwikkeld voor gebouw Thermostaete in Bodegraven.

Thermostaete is een kantoorgebouw van 1.839 m² v.v.o gelegen langs de A12 op bedrijventerrein Broekvelden. Het gebouw is in 1999 door DWA, een adviesbureau voor installatietechniek en duurzaamheid voor eigen gebruik ontwikkeld. Tussen 2000 en 2008 was dit het meest duurzame gebouw van Nederland. Door verhuizing van DWA is het gebouw geheel beschikbaar voor verhuur.

Het gebouw beschikt over een zeer bijzonder en licht atrium. Het gebouw beschikt over een eigen WKO-installatie en is zeer duurzaam en CO2-neutraal. Het gebouw heeft daarnaast een prominente ligging aan de A12.

Door Richard is een uitgebreide analyse van het gebouw en de markt uitgevoerd en een kansrijke strategie voor verhuur ontwikkeld. Het gebouw biedt met het unieke atrium en de exposure langs de A12 veel mogelijkheden als eigen ‘clubhuis’ voor een zelfbewuste organisatie, maar ook voor een medische invulling als kliniek of een verkooporganisatie met showroom. 

PROJECT

Thermostaete

LOCATIE

Bodegraven

OMVANG

1.839 m²

OPDRACHT

Strategie

PERIODE

2020

OPDRACHTGEVER

Synvest Real Estate Fund

ELEVATE PARTNER

Richard Splinter

Over Thermostaete

 

Gebouw Thermostaete bestaat uit 3 bouwlagen met kantoorruimte rondom een atrium. Dit atrium heeft over een grote glasgevel aan de zijde van de A12.

 

Het gebouw is voorzien van vele duurzaam­heids­voor­zieningen zoals een eigen warmte koude opslag in de bodem, hoge isolatie­waarden, zonnepanelen en diverse andere voorzieningen.

Thermostaete

Duitslandweg 4

Bodegraven

 

Locatie

Thermostaete ligt direct langs de A12 op bedrijventerrein Broekvelden in Bodegraven. Het gebouw is goed zichtbaar en beschikt over een eigen parkeerterrein en laadpalen voor elektrische auto’s.

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op.