Ons team

Elevate wordt geleid door Bart van Rooijen en Richard Splinter. Met ieder meer dan 25 jaar ervaring hebben wij nog steeds een grote liefde voor het vastgoed. Wij beschikken over een groot netwerk in de vastgoedwereld en weten met wie we zaken kunnen doen. Wij hechten zeer aan onze goede reputatie en werken samen met partners die net zo kundig en ondernemend zijn als wij.

Ir. Richard Splinter MBA MRICS
Richard is als vastgoedadviseur en eerder als ontwikkelaar al ruim 25 jaar actief met vastgoed. Hij is specialist op het gebied van complexe opgaven met betrekking tot commercieel vastgoed, in het bijzonder kantoren. Hij heeft jarenlange ervaring bij vooraanstaande vastgoedbedrijven als Fortis Vastgoedontwikkeling en Wilma Vastgoed en met RealXL als zelfstandig ondernemer. Hij is tevens RICS accredited mediator.

Richard heeft vele partijen geadviseerd met hun vastgoed. Hij heeft een groot aantal beleggers en ontwikkelaars begeleid met de positionering en verhuur van grote projecten. Ook heeft hij diverse organisaties geadviseerd met hun huisvesting. Hij heeft diverse nieuwbouw kantoorontwikkelingen geleid en heeft ook ruime ervaring met de herontwikkeling van kantoorgebouwen.

Analytisch, scherp en nieuwsgierig zijn eigenschappen die in combinatie met enthousiasme Richard tot een prettige partner maken voor de eigenaren en gebruikers van vastgoed.

Richard Splinter
Richard Splinter

partner

Ing. Bart van Rooijen MRE MRICS
Bart is als projectontwikkelaar en assetmanager al ruim 25  jaar actief met vastgoed. Hij is specialist op het gebied van herontwikkeling en assetmanagement van winkelcentra en multifunctionele projecten en heeft als projectontwikkelaar ook de nodige ervaring met kantoren en logistiek. Hij is o.a (mede) bestuurder geweest van Rodamco Europe in Nederland en Delta Projektontwikkeling. Daarna directeur eigenaar van Barton Developments & Assetmanagement en partner in Brighternet.

Vasthoudend, gedreven, creatief en met een scherp gevoel voor ieders belangen benadert Bart de uitdagingen in vastgoed. Door ruime ervaring met vastgoedbeleggingen en -ontwikkelingen is Bart elke keer in staat complexe vastgoedvraagstukken tot een goed einde te brengen. Zijn motto is: We vinden een oplossing en maken het af. 

Bart van Rooijen
Bart van Rooijen

partner