Diensten

Wij voeren voor lange termijn het asset management over vastgoedportefeuilles en individuele gebouwen, initiëren vastgoedfondsen en zetten onze expertise in voor consultancyopdrachten zoals verhuurmanagement, aankoopbegeleiding of herontwikkeling.

Fondsmanagement medische centra en kantoren

Wij initiëren, structureren en beheren fondsen voor medische centra en kantoren. Wij bieden daarmee voor investeerders de mogelijkheid direct te investeren in het vastgoed van medische centra of aantrekkelijke kantoorgebouwen.

Asset- & portefeuillemanagement

Wij halen het beste uit het vastgoed. Voor een portefeuille is de samenstelling, risicospreiding, technische staat maar vooral ook de waardepotentie bepalend. Met actief aan- en verkoopbeleid, propertymanagement, verhuur en herontwikkeling realiseren wij een optimaal rendement. Wij onderhouden nauw contact met de huurders om te zorgen voor een optimale afstemming van het vastgoed op hun bedrijfsvoering. En is een object in uw portefeuille alsnog problematisch, dan wordt met intensief assetmanagement en revitalisatie de weg terug gevonden. Marketing, netwerk en creativiteit zijn daarbij onze kracht. Maar budget en maakbaarheid zijn leidend.

Consultancy

Asset management maar ook verhuur, aan-en verkoop of zelfs revitalisatie beginnen bij een gedegen advies. Vooral een advies dat kan leiden tot resultaat. Of het nu marktonderzoek, strategiebepaling of een due diligence betreft. Wij hebben al veel organisaties geholpen met gedegen adviezen en helpen in veel gevallen bij de implementatie daarvan.

Revitalisatie en herontwikkeling

Nieuwe positionering van een project gaat vaak samen met fysieke opwaardering van het vastgoed. Dat kan variëren van cosmetische ingrepen tot transformatie. Met onze ruime ervaring op strategisch en operationeel niveau geven wij sturing aan het hele proces en bewaken wij de consequenties voor stakeholders en gebruikers. Hiermee hebben wij al vele projecten tot een succesvol einde gebracht.