Leeuwarden

’t Bildthuys

In opdracht van de eigenaar heeft Richard de tender van het UWV voor kantoorruimte in Leeuwarden gewonnen.

Op basis van het Request for Proposal van UWV werd op maat een huurvoorstel uitgewerkt compleet met indelingsvoorstellen en presentaties. In het voorstel werd een scheiding tussen het Front Office en het Werkbedrijf aangeboden. Ook op andere gebieden werd creatief tegemoet gekomen aan de vraag van UWV. Onder meer werd het energielabel verhoogd van C naar A. Na selectie door UWV voerden wij namens de eigenaar de huuronderhandelingen en hebben wij de huurovereenkomst opgesteld. Ook voerden wij de onderhandelingen met de zittend huurder over de huurbeëindiging. UWV huurt totaal 5.600 m² in gebouw ’t Bildthuys. UWV werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff Occupier Services.

PROJECT

’t Bildthuys

LOCATIE

Leeuwarden

OMVANG

5.600 m²

OPDRACHT

  • Tender UWV
  • Transactiemanagement

PERIODE

2014

OPDRACHTGEVER

Basisfonds Stationslocaties

ELEVATE PARTNER

Richard Splinter

Over ’t Bildthuys

’t Bildthuys dateert uit 1992 en is circa 5.800 m² groot. Het gebouw was verhuurd aan Rabobank. Rabobank had aangegeven te willen verhuizen. Voor UWV werd een plan ontwikkeld dat volledig aansloot op het programma van eisen en tegemoet kwam aan de flexibiliteitswensen van UWV. Met Rabobank werd een voortijdige beëindiging van de huurovereenkomst overeen gekomen zodat het gebouw op tijd beschikbaar kwam voor UWV.

't Bildthuys

Stationsweg 1-11

Leeuwarden

Locatie

’t Bildthuys is gelegen aan de Stationsweg in Leeuwarden, direct naast het station Leeuwarden Centraal. Door de ligging naast het NS-station en het nabijgelegen busstation heeft het gebouw een zeer goede bereikbaarheid. Het gebouw ligt aan de rand van de binnenstad.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.