Lelystad

De PROMESSE

Na de start in 2009 heeft Lelystad centrum en daarmee De Promesse behoorlijk te lijden gehad van de crisis en de toenemende concurrentie vanuit de rest van Flevoland. Maar vooral gebrek aan identiteit zet Lelystad op achterstand. Bart heeft in opdracht van Bouwinvest het assetmanagement en propertymanagement voor haar eigendom van Bouwinvest aan De Promesse geïntensiveerd, huurcontracten verlengd en nieuwe grote retailers, waaronder Hema, aangetrokken. Met de gemeente zijn plannen ontwikkeld voor een forse opwaardering van het openbaar gebied. Tevens is een ondernemersfonds opgericht dat een wervend evenementenprogramma neerzet. Vanaf 2019 manifesteert Lelystad zich weer als volwaardige winkelstad met ook de komst van de nodige onderscheidende horeca en een bioscoop en kan De Promesse de komende 10 jaar weer voorruit.

 

PROJECT

De Promesse

LOCATIE

Lelystad

OMVANG

15.000 m²

OPDRACHT

  • Asset management

PERIODE

2017-2019

OPDRACHTGEVER

Bouwinvest

ELEVATE PARTNER

Bart van Rooijen

Over De Promesse

De Promesse heeft zich vanaf 2009 meer en meer gemanifesteerd als de hoogwinkelstraat van Lelystad. Direct gelegen aan het Stationsplein en omringt door een 3-tal parkeergarages weten de consumenten het winlelaanbod te vinden. De verblijfsduur wordt verlengd door versterking van het horeca-aanbod als SnackBistro, Yami Yami en Le Journal aan het Dukaatplein, waar voorheen nog een Rabobank was gevestigd.

Level

Bargelaan 180   Leiden

Locatie

Winkelgebied De Promesse is onderdeel van het stadscentrum van Lelystad en is goed bereikbaar met auto, trein en openbaar vervoer.

Meer informatie? Neem contact met ons op.