In gezondheidscentrum De Hoge Hond in Deventer is het laatste deel van de renovatie afgerond. Op de 2e verdieping is nog circa 360 m2 vvo gerenoveerd en nagenoeg volledig verhuurd aan kleinschalige zorgverleners. Eerder was al de 3e verdieping, circa 650 m2, gerenoveerd en geheel verhuurd.
De nieuwe huurders hebben de ruimten inmiddels ingericht en in gebruik genomen. Hiermee is aanvankelijke leegstand nagenoeg volledig ingevuld. Er zijn nog slechts 2 kamers beschikbaar.

Rodenburg Makelaars bracht de verhuur aan een 6-tal huurders tot stand. Elevate real estate verzorgde de verhuur aan nog eens 4 huurders en voerde het management over de renovatie.

Het gezondheidscentrum omvat circa 3.500 m2 en is eigendom van FGR De Hoge Hond, een vastgoedfonds geïnitieerd door Elevate Investments. Het gezondheidscentrum is in 2021 verworven met een deel leegstand en een gedeeltelijke renovatieopgave. Elevate real estate voert het assetmanagement. In het centrum zijn onder andere huisartsen, fysiotherapeuten, tandartsen, psychologen, psychotherapeuten en de GGD gevestigd.