In gezondheidscentrum De Hoge Hond in Deventer is de 3e verdieping, totaal 654 m² vvo, geheel verhuurd aan HSK Psychologen en gemeente Deventer.

De verdieping is geheel gerenoveerd en verduurzaamd en is o.a. voorzien van nieuwe installaties met warmtepomp, nieuwe plafonds met LED-verlichting, HR++ beglazing, nieuwe sanitaire units en volledig nieuwe afwerking. Ook de entree en lifthallen zijn geheel vernieuwd.

De nieuwe huurders hebben de ruimten inmiddels ingericht en in gebruik genomen. Inmiddels is ook gestart met de laatste fase van de renovatie voor een deel van de 2e verdieping. Hier zullen ook ruimten worden aangeboden aan kleinere zorgpraktijken.

Rodenburg Makelaars bracht de verhuur aan HSK tot stand. Elevate real estate verzorgde de verhuur aan de gemeente en voerde het management over de renovatie.

Het gezondheidscentrum omvat circa 3.500 m² en is eigendom van FGR De Hoge Hond, een vastgoedfonds geïnitieerd door Elevate Investments. Het gezondheidscentrum is in 2021 verworven met een deel leegstand en een gedeeltelijke renovatieopgave. Elevate real estate voert het assetmanagement. In het centrum zijn onder andere huisartsen, fysiotherapeuten, tandartsen, psychologen en de GGD gevestigd.