Deventer

gezondheidscentrum De Hoge Hond

Elevate heeft het initiatief genomen om het gezondheidscentrum De Hoge Hond in Deventer te verwerven. Dit is één van de grootste gezondheidscentra in Deventer.

Elevate heeft hiervoor een vastgoedfonds, FGR De Hoge Hond, gestructureerd waarin particuliere investeerders deelnemen. Elevate voert het beheer over het fonds en het asset management over het vastgoed.

Door vertrek van een stichting staat een verdieping in het gebouw leeg. Deze verdieping is bij een eerdere renovatie van het gebouw niet verbouwd. Als gevolg hiervan zijn de inrichting en installaties verouderd. Deze worden nu onder regie van Elevate geheel vernieuwd.

In het gebouw is al een sterke mix van zorgverleners aanwezig. Hier zijn al huisartsen (4 maatschappen), fysiotherapeuten, GGD, tandartsen, een apotheek, jeugdzorg en Stichting Trajectum gevestigd. Door het beschikbaar komen van de extra ruimte kan het zorgaanbod nog verder worden verbreed.

Elevate voert de regie over de verhuur.

 

PROJECT

GZC De Hoge Hond

LOCATIE

Deventer

OMVANG

3.440 m²

OPDRACHT

Asset management
Fondsbeheer

PERIODE

2021

OPDRACHTGEVER

FGR De Hoge Hond

WEBSITE

www.gzc-dehogehond.nl

Over De Hoge Hond

 

Gezondheidscentrum De Hoge Hond is één van de grootste gezondheidscentra in Deventer. Het gezondheidscentrum ligt centraal tussen de binnenstad en de wijken Voorstad, Zandweerd en Keizerslanden.

Gezondheidscentrum De Hoge Hond biedt een breed aanbod aan professionele eerstelijns zorgverleners. Het centrum bestaat uit twee gebouwen.

GZC De Hoge Hond

GZC De Hoge Hond

 

Locatie

Gezondheidscentrum De Hoge Hond ligt aan de Hoge Hondstraat op circa 500 meter van intercitystation Deventer. Het centrum is goed zichtbaar en beschikt over een eigen parkeerterrein.

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op.